MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μοιραία κυνηγετική εξόρμηση για τον 74χρονο Γιώργο… Η ζώνη δεν ήταν αρκετή. 35 τα θύματα στην άσφαλτο

Advertisement

Sponsored by exness

Μοιραία η κυνηγετική εξόρμηση για τον άτυχο Γιώργο – Ερευνες για την ταχύτητα του οχήματος του 74χρονου – Ψάχνουν τα αίτια του νέου θανατηφόρου στη Λεμεσό – 35 νεκροί σε 33 συγκρούσεις από την αρχή του χρόνου

Συνεχίζονται οι εξετάσεις της Τροχαίας για το νέο θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον Γιώργο Ανδρέου, 74 ετών, με καταγωγή από την Πάφο, τέως κάτοικο Λεμεσού.

Advertisement

Ο άτυχος 74χρονος βρισκόταν καθ’ οδόν για την αγαπημένη του συνήθεια το κυνήγι λόγω της πρώτης εξόρμησης της σεζόν, ωστόσο η μοίρα του επιφύλαξε άσχημο παιχνίδι. Έφερε κυνηγετικά ρούχα και στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν το κυνηγετικό του όπλο και τα συναφή.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα από τις εξετάσεις στη σκηνή του τροχαίου, ο 74χρονος έφερε ζώνη ασφαλείας ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να του σώσει τη ζωή καθώς η σύγκρουση ήταν βιαιότατη.

«Θα γίνουν περεταίρω έρευνες για να εξακριβωθεί κατά πόσον το όχημα οδηγείτο με αυξημένη ταχύτητα» δήλωσε ο Βοηθός Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Αιμίλιος Καφάς.

Το μοιραίο δυστύχημα, υπενθυμίζεται, συνέβη γύρω στις 5.30 την αυγή, όταν το διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άντρας, κατέληξε σε παρακείμενο όχθο αφού πρώτα προσέκρουσε βίαια σε τσιμεντένια μπλοκ, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Πάφου με κατεύθυνση την Πάφο, πλησίον της Πέτρας  του Ρωμιού. Αποτέλεσμα ήταν ο 74χρονος άντρας να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τη σύγκρουση ο άτυχος Ανδρέου τραυματίστηκε θανάσιμα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα διερευνώνται από τη Τροχαία Λεμεσού.

35 νεκροί σε 33 συγκρούσεις από την αρχή του χρόνου

Με το νέο δυστύχημα, ο αριθμός των θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων από την αρχή του χρόνου φτάνει τις 33 στο έδαφος της Δημοκρατίας, ενώ ο τραγικός απολογισμός συνανθρώπων μας που έχασαν τις ζωή τους, αυξήθηκε σε 35.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal