MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μοιραία η μη χρήση ζώνης για την άτυχη 19χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

Θύμα του νέου θανατηφόρου η 19χρονη Νίκη Γεωργίου από τον Ύψωνα – Μοιραίο για την ίδια το γεγονός πως δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας – Συγκρούστηκε με 19χρονη συγχωριανή της…

Advertisement

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται ότι η άτυχη Νίκη παρέλειψε να σταματήσει στο κόκκινο σηματοδότη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλευρικά με όχημα που οδηγούσε άλλη 19χρονη, επίσης από τον Ύψωνα με συνοδηγό τη δίδυμη αδερφή της. Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 και 25 στη διασταύρωση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Μαρίνου Γερουλάνου.

Για την άτυχη 19χρονη απέβη μοιραίο το γεγονός πως δεν έφερε ζώνη ασφαλείας αφού από τη σφοδρή σύγκρουση εκσφενδονίστηκε και κτύπησε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. Ο θάνατος της φαίνεται να ήταν ακαριαίος.

Οι άλλες δυο κοπέλες που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο έφεραν ζώνες ασφαλείας και τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο ειδήσεων αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, τόνισε πως εάν η 19χρονη έφερε τη ζώνη ασφαλείας της θα βρισκόταν σήμερα στη ζωή και κάλεσε για ακόμη μια φορά τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal