MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ΠΑΣΥΚΑΦ και Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας

Advertisement

Sponsored by exness

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν στις 5 Ιουνίου 2019 ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας.

Advertisement

Ανακοίνωση του ΠΑΣΥΚΑΦ αναφέρει ότι «σκοπός του μνημονίου είναι η στρατηγική σύμπραξη των δύο Συνδέσμων για αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αφορούν στην πρόληψη, στον έλεγχο και στην αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στην Κύπρο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πλαίσιο συνεργασίας ΠΑΣΥΚΑΦ και Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας επικεντρώνεται στην αξιοποίηση πόρων και στην πραγματοποίηση κοινών δράσεων στους τομείς της διαφώτισης, της διάγνωσης, της θεραπείας, της ανακουφιστικής και υποστηρικτικής φροντίδας.

Οι δύο σύνδεσμοι θα αναπτύξουν κοινές δράσεις και στους τομείς της ψυχοκοινωνικής στήριξης, της αποκατάστασης και επανένταξης και των δικαιωμάτων των ασθενών και των οικογενειών τους.

Τη συμφωνία συνυπόγραψαν εκ μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ, η Πρόεδρός του Δρ. Άννα Αχιλλεούδη και εκ μέρους του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας η Πρόεδρός του, Χριστιάνα Ευθυμίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal