MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μητέρα παιδιών με αναπηρία ξεσπά κατά Υπ. Παιδείας. «Άθλια απόφαση… Η αναπηρία δεν είναι ασθένεια κύριε» (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Μητέρα παιδιών με αναπηρία ξεσπά κατά Υπ. Παιδείας- «Η αναπηρία δεν είναι ασθένεια κύριε»

Πυρά κατά του Υπουργού Παιδείας αναφορικά με την απόφαση για τα παιδιά με αναπηρίες εξαπέλυσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μητέρα δύο παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας.

Advertisement

Κάνει λόγο για απόφαση έκπληξη η οποία αποκλείει τα παιδιά από τον χώρο τον οποίο θεωρούν δεύτερο τους σπίτι, ενώ χαρακτηρίζει απάνθρωπο το γεγονός ότι χρειάζεται να προσκομίσουν σχετικά πιστοποιητικά.

Την ίδια στιγμή κάνει ειδική αναφορά σε δασκάλους οι οποίοι στέκονται στο πλευρό των παιδιών.

Αυτούσια η ανάρτηση:

ΝΑΙ κυριε με μικρά γράμματα υπουργέ Παιδείας έχω 2 υπέροχα παιδιά με ΑΝΑΠΗΡΊΑ… Και ΝΑΙ κύριε υπουργέ προς εκπλήξεως σας κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και προ εκπλήξεως εμάς τους ΑΠΑΓΟΡΕΎΤΗΚΕ από εσάς η εισοδος σε ένα χώρο που μέχρι τώρα και εμείς και αυτά το θεωρούσαν δεύτερο τους ΣΠΊΤΙ…Και ακόμα πιο απάνθρωπο είναι ότι για να τους δεχτείτε πίσω χρειάζονται χαρτιά, πιστοποιητικά που όλα αυτά τα έχουν όλα τα σχολεία από την αρχή της σχολικής χρονιάς…. ΕΛΕΟΣ κύριε….
Ο προβληματισμος όμως είναι ότι εμμενετε σε αυτήν την λανθασμένη απόφαση σας μετά από την κατακραυγή όλου του κόσμου, μετά από την κατακραυγή της επιτρόπου, μετά από την κατακραυγή των ΜΜΕ…Και ο λόγος ποιος?? Να μας αποδείξεις τι?? Δεν είναι η 1 μέρα απουσίας τους από το σχολείο αλλά το ΓΙΑΤΙ???
Ευτυχώς που σε αυτό το αποδιοργανωτο σύστημα του υπουργείου παιδείας υπάρχουν και ΆΝΘΡΩΠΟΙ οι ΔΆΣΚΑΛΟΙ που τους αναθεσετε αυτήν την άθλια σου απόφαση να μας την ανακοινώσουν αυτοί με βαριά καρδια και που ήταν δίπλα μας σε όλη αυτήν την καραντίνα και περισσότερο αυτές τις δύο μέρες….

Η ΑΝΑΠΗΡΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΘΈΝΕΙΑ κύριε!!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network