MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μητέρα και κόρη επιτέθηκαν σε αστυνομικό στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

 Με νεύρα φαίνεται ότι πήγαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας μητέρα και κόρη από τη Ρωσία – Ήθελαν να προσπεράσουν τον έλεγχο αποσκευών κι αφού δεν τις άφησαν… επιτέθηκαν σε αστυνομικό – Κατέληξαν στο τμήμα και σήμερα στο δικαστήριο

Advertisement

Δε θεώρησαν απαραίτητο ότι έπρεπε να περάσουν από έλεγχο αποσκευών στο αεροδρόμιο Λάρνακας και μητέρα και κόρη άρχισαν να προκαλούν φωνάζουν και να οχλαγωγούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Κυπριακό Πρακτορείο, το οποίο επικαλείται την αστυνομία, γύρω στις 8 χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατά τη διαδικασία ελέγχου αποσκευών μητέρας και κόρης ηλικίας 61 και 26  ετών, από τη Ρωσία, που αναχωρούσαν από τη Κύπρο, αυτές άρχισαν να φωνάζουν και να οχλαγωγούν.

Οι επί καθήκοντι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν στις γυναίκες ότι ο έλεγχος αποσκευών ήταν απαραίτητος για θέματα ασφάλειας, ωστόσο αυτές επιτέθηκαν σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να τις συλλάβουν.

Κατά τη διαδικασία σύλληψης τους, οι Ρωσίδες αντιστάθηκαν ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους φορέσουν χειροπέδες για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, πρόκλησης ανησυχίας και αντίστασης κατά τη σύλληψη.

Αργότερα σήμερα οι δύο γυναίκες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network