MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μητέρα επιτέθηκε σε 7χρονο έξω από Δημοτικό. Ενώπιον Δικαστηρίου

Advertisement

Sponsored by exness

Περιστατικό σε σχολείο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου διερευνά η Αστυνομία – Καταγγελία για 34χρονη μητέρα ότι επιτέθηκε σε 7χρονο παιδάκι – Άγνωστη η αιτία – Παραδέχθηκε, κατηγορήθηκε και θα κληθεί ενώπιον δικαστηρίου η γυναίκα

Άλλο ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, έξω από δημοτικό σχολείο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας 7χρονου μαθητή, κατήγγειλε στις αρχές ότι το παιδί του, λίγο μετά το μεσημέρι δέχθηκε επίθεση από 34χρονη μητέρα συμμαθητή του, για άγνωστους λόγους.

Αμέσως μετά το περιστατικό, ο πατέρας οδήγησε το παιδί του στο νοσοκομείο όπου εξετάστηκε και έλαβε εξιτήριο.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, ο πατέρας του 7χρονου υποστήριξε ότι η 34χρονη επιτέθηκε στον γιο του, χτυπώντας τον με τα χέρια της στο πρόσωπο και απειλώντας τον.

«Αμέσως μετά την καταγγελία, η 34χρονη κλήθηκε στον τοπικό αστυνομικό σταθμό και ανακρινόμενη παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, προβάλλοντας τους δικούς της ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν από την Αστυνομία», είπε ο κος. Θεοδούλου.

Η 34χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, απειλής και ανησυχίας. Η μητέρα κατηγορήθηκε γραπτώς και στη συνέχεια θα κληθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας και διευθυντής του σχολείου έχουν ενημερωθεί και αναμένονται εξετάσεις σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Την υπόθεση διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network