MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μήνυση θα υποβάλει ο ηγέτης του Κόμματος της Αναγέννησης αν ο Κιζίλγιουρεκ έχει «υπηκοότητα» ψευδοκράτους

Advertisement

Sponsored by exness

Μήνυση θα υποβάλει ο ηγέτης του Κόμματος της Αναγέννησης αν ο Κιζίλγιουρεκ έχει «υπηκοότητα» ψευδοκράτους – Αυτό αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Γενί Ντουζέν

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Γενί Ντουζέν σε σημερινό της δημοσίευμα προβάλλει δηλώσεις του ηγέτη του κόμματος της Αναγέννησης (YDP) (των εποίκων) και «υποψήφιου» για τις «προεδρικές εκλογές» Ερχάν Αρικλί, κατά τη διάρκεια συμμετοχής του σε τηλεοπτικό πρόγραμμα στο «Μπαϋράκ» σχετικά με τη συμπεριφορά του Ευρωβουλευτή Νιαζί Κιζιλγιουρέκ λέγοντας ότι αν ο κ. Κιζιλγιουρέκ είναι “υπήκοος” του ψευδοκράτους τότε θα υποβάλει μήνυση στα “δικαστήρια”.

Advertisement

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Αρικλί, ο κ. Κιζιλγιουρέκ, συνεχώς συμπεριφέρεται ρατσιστικά εναντίον του κόμματός του και το παρουσιάζει ως εχθρικό προς τους Κύπριους.

Είπε ακόμα ότι «ο Κιζιλγιουρέκ πήρε την υπηκοότητα της ΤΔΒΚ το 2017. Τα οδοφράγματα άνοιξαν το 2003. Γιατί περίμενε 14 χρόνια; Επειδή ήθελε να κάνει προεκλογική εκστρατεία ως υποψήφιος του ΑΚΕΛ; Ρωτώ, επειδή ο αγαπητός Κιζιλγιουρέκ, κάνει παράπονα για μένα και το κόμμα μου, σαν κάνει τα καθήκοντα του στην Ευρώπη. Παρουσιάζει το YDP, ως ένα εργαλείο της Τουρκίας για να αφομοιώσει την ΤΔΒΚ. Το κατηγορεί, το αμαυρώνει. Χρησιμοποιεί το κόμμα μου, για να αμαυρώσει την Τουρκία. Θα εξετάσω την υπηκοότητα του, και αν είναι υπήκοος της ΤΔΒΚ, θα υποβάλω μήνυση στα δικαστήρια της ΤΔΒΚ».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Θα ψαχτεί…

Protathlima