MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μήνυμα Φαίδωνος για τις γιορτές και δέσμευση για συνέχιση της προόδου και ευημερίας της Πάφου

Advertisement

Sponsored by exness

Μήνυμα Φαίδωνος για τις γιορτές και δέσμευση για συνέχιση της προόδου και ευημερίας της Πάφου

Το δικό του μήνυμα στέλνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και για την Πάφο ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος έδωσε τη δική του δέσμευση για συνέχιση της προόδου και ευημερίας της πόλης.

Advertisement

Σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως “με αισιοδοξία και ικανοποίηση οδεύουμε προς το τέλος μιας ακόμη δημιουργικής χρονιάς για την Πάφο και τους κατοίκους της. Μιας χρονιάς κατά την οποία θέσαμε γερά θεμέλια για τη μεγάλη και ουσιαστική αλλαγή, με την εγκατάσταση στην πόλη μας του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού και της Σχολής Διοίκησης Τουρισμού, φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, οι κτηριακές εγκαταστάσεις των οποίων ολοκληρώνονται εντός των προσεχών μηνών”.

Το 2022, προστίθεται στην ανακοίνωση, “προχωρήσαμε ταυτόχρονα στην ολοκλήρωση της πρώτης σειράς έργων και δράσεων της Ψηφιακής, Έξυπνης και Πράσινης Πόλης, καθώς και μιας ακόμη δέσμης μεγάλων έργων αστικής υποδομής”.

Το 2023, υπογραμμίζει, “θα είναι για την Πάφο χρονιά-ορόσημο. Θα είναι η χρονιά της πλήρους λειτουργίας των Πανεπιστημίων μας, τα οποία θα αλλάξουν ριζικά την πόλη και θα τη θέσουν οριστικά στην τροχιά μιας νέας εποχής”.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Φαίδωνος, θα είναι η χρονιά στην οποία θα ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα ανάπλασης που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη και θα αρχίσουν εκείνα που θα συμπληρώσουν τα υφιστάμενα, ώστε η Πάφος να αποκτήσει επιτέλους ένα πλήρες και ολοκληρωμένο δίκτυο υποδομών που θα σφραγίσουν την πορεία ανάπτυξης και την εικόνα της για τις δεκαετίες που ακολουθούν.

Ως Δήμαρχος της Πάφου, συνεχίζει, «θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με την ίδια αποφασιστικότητα την προσπάθεια για την πρόοδο και την ευημερία της πόλης μας, για τη δημιουργία μιας Πάφου σύγχρονης και δυναμικής. Μιας πόλης με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και προοπτική, που ενώ θα σέβεται τη σπουδαία πολιτιστική της κληρονομιά θα κοιτάζει συνεχώς μπροστά».

Επεσήμανε επίσης πως και στις φετινές γιορτές ο Δήμος Πάφου στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και κάλεσε τους συμπολίτες του να δώσουν απλόχερα την αγάπη και τη στήριξή τους σε κάθε συνάνθρωπό μας που τη χρειάζεται.

Ευχήθηκε τέλος σε όλες και σε όλους ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλό Νέο Έτος σε μια ελεύθερη και επανενωμένη πατρίδα, σε μια δημιουργική και ευημερούσα Πάφο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network