MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μίλησε» η νεκροτομή για το θάνατο της 82χρονης στη θαλάσσια περιοχή Μακένζι

Advertisement

Sponsored by exness

Ασφυξία θανάτου συνεπεία πνιγμού η αιτία θανάτου γυναίκας χθες στη θαλάσσια περιοχή Μακένζι – Τα ευρήματα της νεκροτομής

Advertisement

Σε ασφυξία συνεπεία πνιγμού οφείλεται ο θάνατος της Ειρήνης Φιλίππου, 82 ετών από την Πάφο, η οποία απεβίωσε χθες παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά που εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητη στη θάλασσα.

Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 82χρονης διενήργησε σήμερα ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους και σύμφωνα με τα πορίσματα η αιτία θανάτου της γυναίκας είναι ασφυξία συνεπεία πνιγμού.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 13.30 χθες το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στην ΑΔΕ Λάρνακας ότι στη παραλιακή περιοχή Μακένζυ οι ναυαγοσώστες είχαν ανασύρει από τη θάλασσα γυναίκα, η οποία δεν είχε τις αισθήσεις της.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για την Ειρήνη Φιλίππου, 82 χρόνων από την Πάφο.

Ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας μετέφερε την 82χρονη στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών για ανάνηψη της αυτό δεν κατέστη κατορθωτό και γύρω στις 14.30 το μεσημέρι η γυναίκα απεβίωσε.

Η σορός εξετάστηκε από την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Η Φιλίππου βρισκόταν στη Λάρνακα για ολιγοήμερες διακοπές  με τον σύζυγο της, ο οποίος την ώρα που αυτή εντοπίστηκε στη θάλασσα δεν κολυμπούσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network