MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και βροχές ενόψει

Advertisement

Sponsored by exness

Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές ενόψει – Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Σήµερα, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά στα νοτιοανατολικά παράλια νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα νοτιοδυτικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται και πάλι αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Παροδικά, σε κάποιες περιοχές θα πνέουν µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται τοπικά, κυρίως στα ορεινά, να δώσουν µεµονωµένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο για µεµονωµένη καταιγίδα, µετά το µεσηµέρι.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, το απόγευµα, στα ορεινά. Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τρίτη, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να παραµείνει περίπου στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και να κυµανθεί γενικά κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Πέµπτη ωστόσο, αναµένεται µικρή άνοδος, για να κυµανθεί η θερµοκρασία λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network