MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μικρή πτώση αλλά συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες και τις επόμενες ημέρες. Οι προβλέψεις μέχρι την Τρίτη

Advertisement

Sponsored by exness

Μικρή πτώση αλλά συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες και τις επόμενες ημέρες – Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Οι προβλέψεις μέχρι την Τρίτη

Advertisement

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά μέχρι νότιοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, κυρίως γύρω στις αυγινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι, στα δυτικά και τα βόρεια, λίγο ταραγμένη αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν, από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά μέχρι νότιοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια θα καταστούν σταδιακά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, το μεσημέρι και το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network