MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μικρή άνοδος θερμοκρασίας ενόψει… Οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Advertisement

Sponsored by exness

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και αργότερα στα ορεινά, κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα στα νοτιοδυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 30 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα, ενδέχεται να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Στο εσωτερικό, κατά τις αυγινές ώρες, πιθανό να παρατηρείται αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, ωστόσο αρχικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα πνέουν τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα στα νοτιοδυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη και στα υπόλοιπα παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις βραδινές ώρες ενδέχεται να παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις βραδινές ώρες ενδέχεται να παρατηρείται παροδικά αυξημένη χαμηλή νέφωση, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο παραμένοντας όμως κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network