MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μιχαηλίδης για 56η έδρα: «Ακόμα και μια μέρα πριν τη λήξη της 5ετίας δεν θα σταματήσω την προσπάθεια…»

Advertisement

Sponsored by exness

Ακόμα και μια μέρα πριν τη λήξη της 5ετίας δεν θα σταματήσω την προσπάθεια, ανέφερε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης – Τοποθετήθηκε αναφορικά με το επίμαχο θέμα και έστειλε μηνύματα σε διάφορες κατευθύνσεις

Advertisement

Τη θέση του αναφορικά με την 56η έδρα εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Όπως σημειώνει, έχει πλήρη εμπιστοσύνη προς τους δικαστές του Ανωτάτου. Όπως είπε νιώθει ότι έχει δίκιο μετά και τις δύο θετικές αποφάσεις σε ισάριθμες προσφυγές.

Καταλήγωντας υπογραμμίζει ότι ακόμα και μια μέρα πριν τη λήξη της 5ετίας δεν πρόκειται να σταματήσει την προσπάθεια για να δικαιωθεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Την περασμένη Δευτέρα 2/7 είχε οριστεί στο Ανώτατο, η πρώτη μέρα για να εξεταστεί η αναφορά του ΠτΔ για το νόμο που ψήφισε η βουλή στις 13/6, όσον αφορά την 56η έδρα της βουλής. Για να υπερασπιστούν την απόφαση της βουλής παρουσιάστηκαν 3 δικηγόροι, οι κύριοι Ανδρέας Αγγελίδης, Πόλυς Πολυβίου & Χρίστος Κληρίδης, ενώ για τη νομική υπηρεσία η κα. Χατζηχάννα. Σαν επόμενη μέρα ακρόασης ορίστηκε η 26η Νοεμβρίου 2018, σχεδόν 5 μήνες μετά…

Εγώ δηλώνω πλήρη εμπιστοσύνη στους δικαστές του Ανωτάτου, όποια απόφαση κι αν βγάλουν, ακόμα κ αρνητική για την υπόθεση μου. Υπάρχει όμως η σχολή σκέψης που λέει ότι κάποιοι προσπαθούν να “σπρώξουν” τα πράγματα τόσο αργά, ώστε να τελιώσει η θητεία της παρούσας βουλής. Δεν γνωρίζω αν αυτό συμβαίνει πραγματικά κ ούτε με ενδιαφέρει τόσο πολύ….

Επειδή νοιώθω ότι έχω δίκιο, ιδιαίτερα μετά τις δυό θετικές αποφάσεις του Ανωτάτου σε ισάριθμες προσφυγές μου, θα συνεχίσω αυτή την έντιμη προσπάθεια, πάντοτε σε συνεργασία κ συνεννόηση με τους δικηγόρους μου Δώρο Ιωαννίδη & Χαράλαμπο Προύντζο. Έστω κι αν φθάσουμε ΜΙΑ ΜΕΡΑ πριν τη λήξη της 5ετίας, δεν πρόκειται να σταματήσω την προσπάθεια μου για να δικαιωθώ, παρόλες τις αφόρητες πιέσεις που υφίσταμαι για να αποσύρω το ενδιαφέρον μου..

ΥΓ: Δεν έκανα κανένα σχόλιο προηγουμένως, αναμένοντας να τελιώσει το πολύ πιο σοβαρό θέμα του Συνεργατισμού…»

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network