MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μία μαθητική άδεια «ταλαιπωρεί» εδώ και 3 χρόνια 27χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Πέρασαν τρία χρόνια από τη διάπραξη του αδικήματος και ο 27χρονος Σύρος κατηγορούμενος ακόμη δεν έμαθε την ποινή του – Παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου – Εντοπίστηκε στο όχημα του κυπριακή μαθητική άδεια οδήγησης με τη φωτογραφία του – Από το 2009 διαμένει παράνομα στην Κύπρο

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου παρουσιάστηκε σήμερα 27χρονος Σύρος εναντίον του οποίου εξετάζεται υπόθεση κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 21.10.2012 όταν σε έρευνα που έγινε στο όχημά του εντοπίστηκε μια κυπριακή μαθητική άδεια οδήγησης με τη φωτογραφία του. Σε έρευνα που έγινε στην οικία του δεν εντοπίστηκε τίποτε το επιλήψιμο.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, από εξετάσεις που έγιναν πρόκειται για αιτητή πολιτικού ασύλου, ο οποίος από τις 7 Οκτωβρίου 2009 διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου, δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ότι το συγκεκριμένο έγγραφο δε χρησιμοποιείτο για οποιοδήποτε σκοπό και ήταν ξεχασμένο στο συρτάρι αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισης, ο νεαρός το 2007 υπέβαλε αίτηση για πολιτικό άσυλο και ακολούθως ιεραρχική προσφυγή στην Αναθεωρητική Αρχή Ασύλου. Στις 14 Μαρτίου 2012, πριν ακόμη δηλαδή συλληφθεί για την παρούσα υπόθεση, του δόθηκε απόδειξη για επανεξέταση του αιτήματος του στην ουσία.

Ο δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου Πανίκος Μιχαηλίδης επεφύλαξε να ανακοινώσει την ποινή του τη Δευτέρα στις 10:30 το πρωί. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal