MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μία ήλιο και μία συννεφιά… Ανεβαίνει δειλά – δειλά ο υδράργυρος το τριήμερο

Advertisement

Sponsored by exness

Διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης συννεφιάς – Υπόσχεται βροχές ή ακόμη και καταιγίδες ο καιρός για σήμερα – Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας μέσα στο επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Το σύστηµα που µας επηρέασε κινείται ανατολικά και εξασθενεί, ενώ σταδιακά ασθενής ψηλή πίεση θα αρχίσει να επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε περιόδους αυξηµένης συννεφιάς, η οποία αναµένεται να δώσει τοπικά µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα νότια, στα ανατολικά αλλά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού και των ορεινών. Το απόγευµα, ο καιρός αναµένεται σταδιακά να βελτιωθεί σε αρκετές περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά παράλια µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα, στα νότια και νοτιοδυτικά, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά στα δυτικά παράλια µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια αλλά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10  βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ανεβαίνει δειλά – δειλά ο υδράργυρος

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network