MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μια αποθήκη γεμάτη παράνομα καπνικά στη Λεμεσό. Στις 350.000 οι διαφυγόντες φόροι (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ξανά με χειροπέδες ο 57χρονος Ελληνοκύπριος που δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές με υποθέσεις αδαμολόγητων καπνικών προϊόντων – Σε μια αποθήκη γεμάτη κούτες με τσιγάρα οδηγήθηκαν τα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού από την παρακολούθηση του – Οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί από τα προϊόντα που έκρυβε η αποθήκη, ανέρχονται σε 341,175 ευρώ

Τα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού κατόπιν εξασφάλισης σχετικής πληροφορίας, έθεσαν υπό παρακολούθηση το αυτοκίνητο του 57χρονου Ελληνοκύπριου, που δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές για υποθέσεις αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Advertisement

Τα μέλη της δύναμης οδηγήθηκαν σε αποθήκη στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, η οποία αποδείχθηκε ότι έκρυβε τεράστια ποσότητα καπνού και άλλων αδασμολόγητων προϊόντων, που φαίνεται να προέρχονται από τα κατεχόμενα.

Οι πιο κάτω εικόνες είναι ενδεικτικές του τι αντίκρυσαν τα μέλη της δύναμης με το που εισήλθαν στην αποθήκη. Τσιγάρα και άλλα καπνικά προϊόντα στοιβαγμένα σε ράφια και κούτες.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορούμαστε, κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην αποθήκη από λειτουργούς του Τελωνείου Λεμεσού, με τη βοήθεια μελών του ΟΠΕ και ΤΑΕ Λεμεσού, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν 975 κιλά καπνού, 749,520 τεμάχια τσιγάρα και πέραν των 81 χιλιάδων θερμαινόμενα τσιγάρα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται σε 52 σχεδόν χιλιάδες ευρώ.

Οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί από τα προϊόντα που έκρυβε η αποθήκη, ανέρχονται σε 341,175 ευρώ.

Οι έρευνες των τελωνειακών αρχών συνεχίζονται, ενώ ο 57χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Πρόκειται για πρόσωπο καλά γνωστό στις αρχές, που δεν είναι η πρώτη φορά που φορά χειροπέδες για παρόμοιας φύσεως αδικήματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ

ShootandGoal