MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μία από τα ίδια… Σκόνη και αέρας!

Advertisement

Sponsored by exness

Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα και ανέμοι — Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ δυνατό κατά τόπους να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, αρχικά ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά προς τις πρωινές ώρες μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Στα ανατολικά παράλια τις πρωινές ώρες θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά παράλια και αργότερα τα ανατολικά όπου θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, με παροδικές ψηλές νεφώσεις. Αργότερα όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά τόπους αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βόρειοι ως βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια ισχυροί, 5 Μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά παράλια το πρωί ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network