MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μία ακόμα μέρα χωρίς αποτέλεσμα… Στο τραπέζι σχέδιο για χρήση ραντάρ από Βρετανία

Advertisement

Sponsored by exness

Η αγωνία συνεχίζεται για τον εντοπισμό των δύο σορών των θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά – Ούτε σήμερα κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί η βαλίτσα με τη σορό της 29χρονης Maricar στην «Κόκκινη Λίμνη» – Σε επικοινωνία με Βρετανία για το ραντάρ

Advertisement

Μια ακόμη μέρα άκαρπων ερευνών, αφού δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί η βαλίτσα με τη σορό της 29χρονης Maricar που ο Μεταξάς ομολόγησε ότι έριξε στην «Κόκκινη Λίμνη».

Οι έρευνες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και στη μάχη ρίχτηκαν τόσο το sonar, όσο και ο δύτης, ο οποίος επιχείρησε αρκετές φορές σήμερα, για μεγάλο χρονικό διάστημα ωστόσο βγήκε με άδεια χέρια από τη λίμνη.

Ο δύτης επιχείρησε αρχικά σε τρία σημεία τα οποία είχαν σηματοδοτηθεί, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε σε κεντρικό στόχο.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Αρχηγείο της πυροσβεστικής, η οποία έγινε υπό τον νέο Υπαρχηγό της Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου και με τη συμμετοχή του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Μάρκου Τράγκολα, του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτου Σιάηλου, ενώ συμμετείχαν και ο χειριστής του σόναρ και ο υπεύθυνος της ιδιωτικής εταιρείες Brasal, ούτως ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα των ερευνών.

Στο τραπέζι, τέθηκε το plan c, έτσι ώστε να αποφασιστεί κατά ποσόν θα ζητηθεί για να συνδράμει στις έρευνες το ραντάρ διείσδυσης εδάφους από την Αγγλία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τη Βρετανία, ανταλλάζουν πληροφορίες και έχουν αποσταλεί δεδομένα, ούτως ώστε να αποφασιστεί εάν θα χρειαστεί η συνδρομή του ραντάρ στις έρευνες.

Παράλληλα, οι έρευνες θα συνεχιστούν και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο με τη συνδρομή του Sonar.

Οι έρευνες με το δύτη  στην «Κόκκινη Λίμνη» θα συνεχιστούν από το πρωί του Σαββάτου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network