MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μια ακόμα φορά στιγμές ζωής ή θανάτου για τα Σώματα Ασφαλείας». Ζητά συνάντηση με Υπ. Δικαιοσύνης και Αρχηγό ο Κλάδος ΙΣΟΤΗΤΑ

Advertisement

Sponsored by exness

Την συμπαράσταση του στους Αστυνομικούς που τραυματίστηκαν, εκφράζει ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος – Ζητά συνάντηση με Υπ. Δικαιοσύνης και Αρχηγό – «Μια ακόμα φορά στιγμές ζωής ή θανάτου για τα Σώματα Ασφαλείας»

Την αμέριστη συμπαράσταση του στα μέλη της Αστυνομίας που τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος, εκφράζει, σε ανακοίνωση του, ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ.

Advertisement

«Θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους συναδέλφους μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας που τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος, αλλά και στους λειτουργούς του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ για τα χτεσινά έκτροπα. Το βράδυ της 18ης Ιουλίου, ζήσαμε για μια ακόμα φορά στιγμές ζωής ή θανάτου για τα Σώματα Ασφαλείας», προσθέτει.

Ο Κλάδος ζητεί άμεσα συνάντηση με την Υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και τον Αρχηγό Αστυνομίας για να τροχιοδρομηθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε τα Σώματα Ασφαλείας να μπορούν να επιβάλουν το Νόμο απέναντι σε ταραξίες και εγκληματικά στοιχεία.

«Η Δαμόκλειος Σπάθη πάνω από τα κεφάλια των Αστυνομικών της πρώτης γραμμής από ποινικούς ανακριτές σε κάθε ενέργεια πάταξης της οχλαγωγίας και του εγκλήματος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τα χέρια μας είναι δεμένα. Στέλνουμε μήνυμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την Πρόεδρο της Βουλής αλλά και σε όλους τους επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων ότι για να διατηρήσουμε την ευνομία του κράτους, για να κρατήσουμε τη Δημοκρατία, χρειαζόμαστε κάποια εφόδια τα οποία είναι, εκ των ων ουκ άνευ για Ευρωπαϊκά Σώματα Ασφαλείας», σημειώνει.

Όπως αναφέρει ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, «πριν λίγους μήνες δεν εισακουστήκαμε, ούτε μας συναντήσατε για να σας τα αναφέρουμε ένα προς ένα τα προβλήματα».

«Τώρα έχουμε ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε ότι πρέπει να γίνει για να υπερασπιστούμε έμπρακτα τα δικαιώματα των μελών των Σωμάτων Ασφαλείας», καταλήγει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network