MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μη επιθυμητό πρόσωπο» ζητεί να κηρυχθεί ο Κ. Στιούαρτ η Βολκάν

Advertisement

Sponsored by exness

«Μη επιθυμητό πρόσωπο» να κηρυχθεί ο Κόλιν Στιούαρτ ζητεί στα κατεχόμενα με σημερινό της πρωτοσέλιδο η τ/κ εφημερίδα Βολκάν «γιατί πρέπει να σπάσει το παιχνίδι της ε/κ διοίκησης και του Στιούαρτ να σφετεριστούν γη που δικαιωματικά μας ανήκει»

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, όσο οι λεπτομέρειες της συμφωνίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας η Βολκάν υποστηρίζει ότι γίνεται ξεκάθαρο πως ο Ειδικός Απεσταλμένος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και η ε/κ πλευρά προσπαθούν ν’ αλλάξουν το ειδικό καθεστώς της Πύλας και να σφετεριστούν – όπως γράφει – εδάφη στην νεκρή ζώνη που η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ανήκουν στο ψευδοκράτος.

Advertisement

Η Βολκάν χαρακτηρίζει τον κ. Στιούαρτ «συνεργάτη των Ε/κ» και γράφει για στοιχεία της συμφωνίας για την Πύλα που απέκρυψε από τους «θεσμούς» του ψευδοκράτους και γι’ αυτό υποστηρίζει ότι δεν πρέπει πλέον να γίνει αποδεκτός στα κατεχόμενα και από «αξιωματούχους» του ψευδοκράτους.

Να σημειωθεί ότι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Βολκάν έρχεται την επομένη των συνεντεύξεων που ο Ειδικός Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ έδωσε στην Γενί Ντουζέν και τον Πολίτη.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network