MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μέτρα και αντίμετρα… μέχρι τελικής πτώσεως

Advertisement

Sponsored by exness

Κρίσης στην Παιδεία συνέχεια – Ενημερώθηκαν από τον Υπ. Παιδείας οι Οργανωμένοι Γονείς

Advertisement

Κρίσης στην Παιδεία συνέχεια με το αδιέξοδο να δείχνει βαθύ.

Μετά τις εξαγγελίες των εκπαιδευτικών οργανώσεων για 48ωρη απεργία την επόμενη βδομάδα, και έχοντας ήδη εξαγγείλει και άλλα μέτρα όπως η λευκή απεργία, η κυλιόμενη απεργία ή αποχή από τα εξωδιδακτικά τους καθήκοντα στα δημόσια σχολεία,  το Προεδρικό απάντησε με αντίμετρα. Ενέργειες στις οποίες θα προβεί ούτως ώστε να αποτρέψει τις ενέργειες των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Το πρωί  η ηγεσία των Οργανωμένων Γονέων είχε συνάντηση-ενημέρωση από τον Υπουργό Παιδείας σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια φόρμουλα από την οποία οι μαθητές να επηρεαστούν το λιγότερο δυνατό.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου είπε ότι πάνε στη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, θα ακούσουν τι έχουν να τους πουν, θα μελετήσουν τα πάντα, αλλά πρωτίστως θα αναπτύξουν την ιδέα τους ότι πρέπει να γίνει η ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί η λύση.

Σε χθεσινοβραδινές δηλώσεις στη Λεμεσό ο Υπουργός Παιδείας ανέφερε είπε ότι μαζί με τα άλλα δύο μέλη της Διυπουργικής Επιτροπής, βρίσκεται σε συντονισμό με τον Γενικό Εισαγγελέα για το ποιά νόμιμα μέτρα έχει στη διάθεσή της η Κυβέρνηση για αντιμετώπιση, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, της κατάστασης.

Τόνισε θα γίνουν οι οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες για τη διαχείρηση του διδακτικού χρόνου των παιδιών, που θα χαθεί, αν συνεχιστούν οι απεργίες.

Τέλος υπογράμμισε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι υπό μελέτη και πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα μέτρα τα οποία θα ληφθούν, για προστασία των παιδιών, του κάθε πολίτη και του Δημόσιου Σχολείου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network