MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετονομάζεται η λεωφόρος Γερίου σε Δημήτρη Χριστόφια… υπό το φόβο επεισοδίων

Advertisement

Sponsored by exness

Μετονομάζεται το απόγευμα η λεωφόρος Γερίου σε Δημήτρη Χριστόφια – «Να σεβαστούν τη μνήμη του όσοι διαφωνούν» λέει ο Δήμαρχος – Στη παρουσία αστυνομίας η εκδήλωση, καθώς αναμένονται διαμαρτυρόμενοι στον χώρο

Μετονομάζεται σήμερα στις 18:00 η λεωφόρος Γερίου σε Δημήτρη Χριστόφια, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία έφερε ποικίλες αντιδράσεις.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου σημειώνει ότι η απόφαση αυτή λήφθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες και όσοι διαφωνούν και πρόκειται να διαμαρτυρηθούν θα πρέπει να το πράξουν ειρηνικά. «Καλούμε αυτούς που διαφωνούν να σεβαστούν τη μνήμη ενός πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενός ιστορικού πολιτικού ηγέτη και άνθρωπου, του Δημήτρη Χριστόφια» είπε.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times σύνολα που εξέφρασαν ήδη την αντίθεσή τους με την απόφαση αυτή αναμένεται να διαμαρτυρηθούν στον ίδιο χώρο, όπου θα πραγματοποιείται η εκδήλωση για μετονομασία της λεωφόρου.

Στο σημείο αναμένεται να βρεθούν και μέλη της αστυνομίας σε μία προσπάθεια να κυλίσουν όλα ομαλά και να αποφευχθούν οποιαδήποτε επεισόδια.

Η εκδήλωση μετονομασίας θα τελεστεί στη παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεωργίου Γ’, του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου και άλλων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network