MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεθυσμένος οδηγός έψαχνε για φασαρίες και κατέληξε στα κρατητήρια

Advertisement

Sponsored by exness

Στα κρατητήρια πέρασε το βράδυ του 28χρονος στη Λεμεσό – Μετά από μια τροχαία παράβαση, ζήτησε το λόγο από οδηγούς δύο άλλων οχημάτων και επιτέθηκε στον έναν – Συνελήφθη από τον έναν οδηγό που είναι πυροσβέστης και πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια

Advertisement

Χειροπέδες σε 28χρονο στη Λεμεσό, που οδηγούσε το όχημα του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και τα «έβαλε» με τους οδηγούς δύο άλλων αυτοκινήτων. Επειδή θεώρησε ότι έγινε τροχαία παράβαση, κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και ζήτησε το λόγο από τους οδηγούς των δύο άλλων αυτοκινήτων.

Οι οδηγοί των άλλων οχημάτων κατέβηκαν για να τον ηρεμίσουν, όμως ο 28χρονος, αφού επέστρεψε στο αυτοκίνητο του και πήρε σιδερογροθιά, επιτέθηκε στον ένα εκ των δύο οδηγών, ο οποίος είναι Πυροσβέστης και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, ενώ του δάγκωσε και το δάκτυλο.

Ο ίδιος ο Πυροσβέστης πέρασε χειροπέδες στον 28χρονο, που πέρασε το βράδυ του στον Αστυνομικό σταθμό αφού λόγω της μέθης δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει. Ο έλεγχος αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε έδειξε 54mg. Ο 28χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ και τρεις βαθμοί ποινής.

Ο πυροσβέστης μετέβη στο Τμήμα Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για περίθαλψη των τραυμάτων του και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network