MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεθυσμένος 24χρονος έπιασε τιμόνι και προκάλεσε τροχαίο στο Παραλίμνι

Advertisement

Sponsored by exness

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και προκάλεσε τροχαίο στο Παραλίμνι – Προσέκρουσε σε σκαλοπάτια, σε προθήκη καταστήματος και παρέσυρε σταθμευμένες μοτοσικλέτες-  Χειροπέδες σε 24χρονος

Advertisement

Ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς έληξε η περιπέτεια 24χρονου, τα ξημερώματα στο Παραλίμνι, ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και ενεπλάκη σε τροχαίο.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 3.15π.μ. σήμερα, στη λεωφόρο Πρωταρά, στο Παραλίμνι. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σκαλοπάτια καταστήματος και στη συνέχεια σε γυάλινη προθήκη άλλου καταστήματος και τρεις μοτοσικλέτες, που βρίσκονταν σταθμευμένες έξω από το κατάστημα.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή όπου διενήργησαν έρευνες, για τα αίτια του ατυχήματος. Ο 24χρονος υπεβλήθη σε έλεγχο αλκοόλης, με τελική ένδειξη 77μg%, αντί 22μg%. Εναντίον του θα σχηματιστεί φάκελος για τα τροχαία αδικήματα, που διέπραξε και θα κατηγορηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και σε αρκετές περιπτώσεις έχει αποβεί μοιραία. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αποτελεί την κύρια αιτία πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ως κοινωνία αδυνατούμε να αντιληφθούμε αυτούς τους κινδύνους. Μόνο κατά τον Σεπτέμβριο του 2016, η Αστυνομία εντόπισε και κατήγγειλε 600 οδηγούς, οι οποίοι οδηγούσαν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network