MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεθυσμένη οδηγός με… συνεπιβάτες ανήλικα παιδιά στη Λάρνακα! Οδηγούσε με πενταπλάσιο ποσοστό αλκοόλης

Advertisement

Sponsored by exness

Γυναίκα εντοπίστηκε να οδηγεί με πενταπλάσιο ποσοστό αλκοόλης στη Λάρνακα – Είχε ως επιβάτες δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 8 μηνών και δύο ετών – Δεν αντιλήφθηκε ότι το προπορευόμενο όχημα σταμάτησε λόγω κίνησης και προσέκρουσε σε αυτό

Γύρω στις 1.30 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 35χρονη οδηγούσε αυτοκίνητο ενοικιάσεως σε δρόμο στη Λάρνακα, σε κάποιο σημείο φέρεται να μην αντιλήφθηκε ότι το προπορευόμενο της όχημα είχε σταματήσει λόγω τροχαίας κίνησης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο πίσω του μέρος. Στα δύο οχήματα προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές.

Advertisement

Στους οδηγούς των δύο οχημάτων διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη για την οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, ενώ κατά τον έλεγχο αλκοτέστ που διενεργήθηκε στην 35χρονη, η αρχική ένδειξη ήταν 93μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, η 35χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 100μg αντί 22. Ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερη και οδηγήθηκε τόσο η ίδια όσο και τα δύο ανήλικα παιδιά στην οικία τους, με τη συνοδεία Κοινωνικής Λειτουργού.

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, 2019 η 35χρονη θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου θα γίνει άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network