MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεθυσμένη κλώτσησε και κτύπησε αστυνομικό στη Λεμεσό. Χειροπέδες σε 45χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

Μεθυσμένη κλώτσησε και κτύπησε αστυνομικό στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 45χρονη -Τους σταμάτησαν για έλεγχο και άναψαν τα αίματα – Κυκλοφορούσαν με όχημα που δεν είχε άδεια κυκλοφορίας ούτε ΜΟΤ

Χειροπέδες πέρασαν οι αρχές σε 45χρονη που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και επιτέθηκε σε Αστυνομικό χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Advertisement

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες η ώρα 10.50 το βράδυ, καθώς τα μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά την έξοδο του Αγίου Γεωργίου του Αλαμάνου σταμάτησε για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγούσε 63χρονος με συνοδηγό 45χρονη.

Ιδιοκτήτρια του οχήματος ήταν η 45χρονη και ο οδηγός του οχήματος ισχυρίστηκε ότι το οδηγούσε ο ίδιος λόγω μέθης της 45χρονης. Ωστόσο το όχημα κινείτο χωρίς να έχει άδεια κυκλοφορία και ΜΟΤ και οι αρχές εξέδωσαν πρόστιμο στον οδηγό του οχήματος, αφού πρώτα του έγινε προκαταρτικός έλεγχος αλκόολης με ένδειξη 0.

Κατά την πιο πάνω διαδικασία η 45χρονη η οποία κρατούσε μια μπουκάλα μπύρας και έπινε, εξήλθε του οχήματος και κάθισε στη θέση του οδηγού. Σε παρατήρηση του μέλους τη δύναμης ότι δεν θα επιτρεπόταν να οδηγηθεί το όχημα από την ίδια, αυτή επιτέθηκε στον αστυνομικό κλωτσώντας και κτυπώντας τον με τα χέρια της με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε.

Η 45χρονης παρέμεινε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας λόγω κατάστασης μέθης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής εξετάζει την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network