MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεθυσμένη γυναίκα σε καραντίνα στην Πάφο προκάλεσε αναστάτωση. Χρειάστηκε η επέμβαση Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και μετά από σχετικές υποδείξεις η γυναίκα συμμορφώθηκε – Πέντε πτήσεις από Ηνωμένο Βασίλειο το Σάββατο στο αεροδρόμιο Πάφου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επεισόδιο δημιούργησε χτες γυναίκα σε ξενοδοχειακό κατάλυμα, στην Πάφο, όπου βρισκόταν σε καραντίνα μετά την άφιξη της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Advertisement

Η γυναίκα που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης, άρχισε να φωνάζει και να προκαλεί αναστάτωση, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι ένοικοι που βρίσκονταν σε καραντίνα να διαμαρτυρηθούν.

Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και μετά από σχετικές υποδείξεις η γυναίκα συμμορφώθηκε.

Στο μεταξύ, πέντε πτήσεις αναμένονται σήμερα, Σάββατο, στο αεροδρόμιο Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την πληροφόρηση του αεροδρομίου, οι πτήσεις αναμένονται από Μπρίστολ, Εδιμβούργο, Λούτον, Γκάτγουικ και Στάνστεντ (Λονδίνο), με τις αεροπορικές εταιρείας Easy Jet και Ryan Air.

Επίσης, αύριο Κυριακή αναμένονται άλλες δύο πτήσεις στον αερολιμένα Πάφου από το Ηνωμένο Βασίλειο από Γκάτγουικ και Στάνστεντ.

Όλοι οι επιβάτες, με την άφιξή τους, υποβάλλονται σε εργαστηριακό έλεγχο για Covid-19 και στη συνέχεια μεταφέρονται με λεωφορεία στα ξενοδοχεία καραντίνας για υποχρεωτικό αυτοπεριορισμό επτά ημερών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Το απόλυτο..

Protathlima