MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετέδωσε live μέσω Facebook την εκτέλεση των αστυνομικών ο τζιχαντιστής

Advertisement

Sponsored by exness

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες από το νέο «χτύπημα» τζιχαντιστή που εκτέλεσε ζευγάρι αστυνομικών στο Παρίσι – Μετέδιδε live στο διαδίκτυο τις εκτελέσεις – Βρήκαν λίστα θανάτου στο διαμέρισμα του με στόχους VIP – Είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες των θυμάτων του – Στόχος του και το Euro – Τι ανέφερε σε ανάρτηση του πριν τις επιθέσεις

Advertisement

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο που ενέργησε ο τζιχαντιστής που εκτέλεσε έναν αστυνομικό και τη σύντροφό του στην κατοικία τους στη συνοικία Μανιανβίλ δυτικά του Παρισιού. 

Facebook Live… οι εκτελέσεις

Ο 25χρονος Λαρόσι Αμπάλα μετέδωσε την εκτέλεση των δύο άτυχων ανθρώπων μέσω εφαρμογής στο Facebook .

Αρχικά κράτησε σε καθεστώς ομηρίας το ζευγάρι και τον τρίχρονο γιο τους και στη συνέχεια εκτέλεσε τον αστυνομικό Ζαν-Μπαπτίστ Σαλβέν και την Τζέσικα, έπεσε νεκρός από τα πυρά των γαλλικών ειδικών δυνάμεων.

Το βίντεο διάρκειας 13 λεπτών και 15 δευτερολέπτων ξεκινά με τον ίδιο να ορκίζεται πίστη στον Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκαντί και να τονίζει ότι απαντά στο κάλεσμα να σκοτώσει τους άπιστους στο σπίτι τους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της διπλής δολοφονίας.

Κάλεσε, τους Γάλλους μουσουλμάνους να σκοτώσουν με τη σειρά τους άπιστους «ακόμα και αν ονομάζονται Μοχάμεντ ή Αΐσα», ενώ τονίζει στη συνέχεια: «Επιτεθείτε τους, ακόμα και αν πεθάνετε. Τότε θα πάτε όλοι στον παράδεισο».

«Το Euro θα γίνει ένα νεκροταφείο»

Στο μεταξύ η εφημερίδα «Le Figaro» έγραψε πως πριν γίνει η επέμβαση της αστυνομίας, ο Λαρόσι Αμπάλα ανέβασε στο Facebook, αφού είχε σκοτώσει το ζευγάρι, μήνυμα για όσα έκανε αλλά και τις φωτογραφίες των θυμάτων του, με τη λεζάντα «Το Euro θα γίνει ένα νεκροταφείο».

Στο μήνυμα του επισήμανε ότι αυτοί που μπαίνουν στο στόχαστρο είναι αστυνομικοί, φύλακες, δημοσιογράφοι και βιαστές. Αφότου σκότωσε το ζευγάρι, έγραψε στο Facebook: «Δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω με το παιδί»!

Λίστα θανάτου στο διαμέρισμα του

Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του δράστη η γαλλική αστυνομία εντοπίστηκε, σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Παρισιού Φρανσουά Μολέν, λίστα θανάτου με τους επόμενους στόχους του, μεταξύ των οποίων ήταν ονόματα VIP, αστυνομικών, δημοσιογράφων, ράπερ, βιαστών και δημοσίων προσώπων.

Όπως τόνισε ο εισαγγελέας ο δολοφόνος είχε ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος μόλις πριν τρεις εβδομάδες, ενώ εκτέλεσε το ζεύγος Σαλβέν απαντώντας στο κάλεσμα «να εκτελέσει όλους τους άπιστους στα σπίτια τους».

Στο μεταξύ, οι γαλλικές αρχές έθεσαν υπό κράτηση τρεις υπόπτους που ανακρίνονται.

Ανακοίνωσε τα σχέδια του στο Facebook

Ο εισαγγελέας ανέφερε ακόμη ότι 25χρονος είχε ανακοινώσει μέσω Facebook τα σχέδιά του, γράφοντας πως ορκίζεται πίστη στον επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι και τον εκπρόσωπο της τρομοκρατικής οργάνωσης, Μοχάμεντ Αλ Αντνανί.

«Σας ανακοινώνω και μακάρι να έρθει η επιτυχία από τον Αλλάχ ότι σκοπεύω να πυροβολήσω έναν αστυνομικό καθώς και τη σύζυγό του στην κατοικία τους. Τα αδέλφια μου βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί μου. Φωνάζω με δύναμη την πίστη μου και το θαυμασμό μου στον Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι και απαντώ με ικανοποίηση στο κάλεσμα του σεΐχη Μοχάμεντ Αλ Αντνανί», έγραψε στην προσωπική του σελίδα.

Με πληροφορίες από Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network