MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεταβαίνει στο Ισραήλ για την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής ο ΠτΔ

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής στο Ισραήλ – Αναχωρεί το απόγευμα για Ιερουσαλήμ – Συναντήσεις με Τσίπρα και Νετανιάχου στην ατζέντα

Advertisement

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί σήμερα, 7 Δεκεμβρίου, το απόγευμα για το Ισραήλ, όπου αύριο, μαζί με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αλέξη Τσίπρα, θα συμμετάσχει στις εργασίες της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, που θα πραγματοποιηθούν στην Ιερουσαλήμ.

Της Τριμερούς Συνόδου, η οποία θα αρχίσει γύρω στις 11 το πρωί, θα προηγηθεί διμερής συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Αναστασιάδη και του Πρωθυπουργού Νετανιάχου, καθώς και μεταξύ των δύο Πρωθυπουργών.

Ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν την Τριμερή Σύνοδο, αλλά και τις διμερείς συναντήσεις είναι ζητήματα Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Τουρισμού, Έρευνας και Καινοτομίας, καταπολέμησης της τρομοκρατίας, καθώς και η παρούσα κατάσταση στη διαδικασία για επίλυση του Κυπριακού.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκος Κουγιάλης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στο περιθώριο της Τριμερούς Συνόδου θα πραγματοποιηθούν επίσης τριμερείς υπουργικές συναντήσεις για θέματα Ενέργειας και Περιβάλλοντος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η συνοδεία του θα επιστρέψουν στην Κύπρο το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network