MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεταμελημένος μετά την παραδοχή για κλοπή της τέφρας ο 33χρονος. Υπό κράτηση για τρεις μέρες

Advertisement

Sponsored by exness

Κλαίει συνεχώς, δείχνει μεταμέλεια και απολογείται ο 33χρονος που έκλεψε το κουτί με την τέφρα – Παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου – Υπό κράτηση για τρεις μέρες – Φτάνουν στην Κύπρο για να παραλάβουν την τέφρα οι γονείς του Denni

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγήθηκε σήμερα ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες σχετικά με την υπόθεση κλοπής της τέφρας του 19χρονου Denni από ταξιδιωτική τσάντα που βρισκόταν εντός του ενοικιαζόμενου οχήματος της οικογένειας του την Παρασκευή που μας πέρασε.

Advertisement

Το δικαστήριο διέταξε την τριήμερη κράτηση του 33χρονου, ο οποίος σε θεληματική κατάθεση του αμέσως μετά τη σύλληψη του παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Σύμφωνα με  πληροφορίες ο 33χρονος δείχνει μεταμέλεια και κλαίει συνεχώς.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού έχουν στα χέρια τους τρία πρόσωπα. Τον 33χρονο που ομολόγησε τη διάπραξη της κλοπής, την 35χρονη φίλη του που τοποθετεί τον εαυτό της στη σκηνή και έναν 44χρονο που φέρεται να βοήθησε τον πρώτο ύποπτο μετά τη διάπραξη του αδικήματος. Και οι τρεις τελούν υπό κράτηση, με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη να δηλώνει ικανοποιημένος από το γεγονός ότι εντοπίστηκε το κουτί με την τέφρα και να ευχαριστεί τους πολίτες που κινητοποιήθηκαν άμεσα και βοήθησαν το έργο της Αστυνομίας.

«Τον συγχωρούμε… ερχόμαστε Κύπρο να παραλάβουμε τον γιο μας»

Η οικογένεια του 19χρονου Denni που σκοτώθηκε πριν από πέντε μήνες σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα φτάνει απόψε στην Κύπρο και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να κάνουν πράξη το θέλημα τους. Να σκορπίσουν δηλαδή στη θάλασσα της Λεμεσού την τέφρα του Denni.

Η ίδια δηλώνει ότι τον έχει ήδη συγχωρέσει και ζητά από την Αστυνομία να δείξει επιείκεια.

Η απίστευτη υπόθεση από το πρωί του Σαββάτου οπότε και ήρθε στο φως προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network