MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεταφέρθηκε το πρωί σε ιατρικό κέντρο στη Γερμανία ο 40χρονος υπάλληλος της ΑΗΚ. Στην Αθήνα από χθες βράδυ ο 48χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Μεταφέρθηκε από το πρωί στη Γερμανία ο 40χρονος  – Στην Αθήνα από χθες βράδυ ο 48χρονος – Σε σοβαρή κατάσταση οι δύο υπάλληλοι της ΑΗΚ

Σε ιατρικό κέντρο της Λειψίας μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ο δεύτερος εργαζόμενος της ΑΗΚ που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από έκρηξη σε υποσταθμό της ΑΗΚ στα Λατσιά καθώς εκτελούσε την περασμένη Πέμπτη προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ο 40χρονος αναχώρησε η ώρα 09:30 το πρωί του Σαββάτου, με νοσοκομειακό αεροσκάφος για τη Γερμανία και καταφθάνοντας λίγες ώρες μετά σε ιατρικό κέντρο στη Λειψία, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειας του.

Ο άλλος εργαζόμενος της ΑΗΚ που τραυματίστηκε επίσης σοβαρά από την έκρηξη, μεταφέρθηκε χθες το βράδυ με άλλο νοσοκομειακό αεροσκάφος στην Αθήνα. Όπως μαθαίνουμε, ο 48χρονος κατέφθασε στην Αθήνα γύρω στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, συνοδευόμενος από μέλη της οικογένειας του.

Αρμόδια πηγή ανέφερε στη Cyprus Times πως η κατάσταση των δύο προσώπων είναι πάρα πολύ σοβαρή.

Υπενθυμίζεται πως η μεταφορά του 40χρονου στη Γερμανία θα πραγματοποιείτο χθες Παρασκευή, ωστόσο λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο νοσοκομειακό αεροσκάφος που θα τον μετέφερε, η διακομιδή του αναβλήθηκε για σήμερα το πρωί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network