MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές ο Βέργας

Advertisement

Sponsored by exness

Στις Κεντρικές φυλακές ο Σάββας Βέργας – Δεν θα κρατείται πλέον στα σπιτάκια της ΜΜΑΔ – Κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας και η προνομιακή μεταχείριση τέλος –  Δεν γνώριζε για την απόφαση ούτε ο ίδιος 

Advertisement

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times γύρω στις 3 το απόγευμα ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας που εκτίει ποινή φυλάκισης έξι χρόνων για την υπόθεση ΣΑΠΑ μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο Σάββας Βέργας μετά την καταδίκη του κρατείτο στα ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια της ΜΜΑΔ όπου κρατούνται οι μάρτυρες υπό προστασία καθώς είχε «δεχθεί» απειλές και εξέφρασε φόβους για τη ζωή του λόγω του ότι θα κατέθετε ως μάρτυρας κατηγορίας για την υπόθεση ΣΑΠΑ.

Ωστόσο μετά την κατάθεση του λήφθηκε απόφαση όπως ο Σάββας Βέργας μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές και ως εκ τούτου ο τέως Δήμαρχος δεν θα τυγχάνει πλέον προνομιακής μεταχείρισης.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο τέως Δήμαρχος δεν γνώριζε για την απόφαση που λήφθηκε για να μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές και οι αστυνομικοί τον έπιασαν εξ απροόπτου.

Ο Σάββας Βέργας αφού μάζεψε τα πράγματα του εισήλθε στο περιπολικό και μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό ίδρυμα. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network