MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά το «μίνι» διάλλειμα και… πάλι χειμώνας

Advertisement

Sponsored by exness

Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού και επιστρέφει για τα καλά ο χειμώνας – Βροχές, χιόνια και κρύο στο «μενού» του καιρού – Η θερμοκρασία θα πέσεις μέχρι και στους -4 βαθμούς – Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Σήμερα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και νότια, καθώς και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανόν να επικρατεί παγετός.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός. Παγετός αναμένεται να σημειωθεί τοπικά και στα ορεινά.

Επιπλέον πτώση της θερμοκρασίας και… βελτίωση το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και μετά το μεσημέρι ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και χιόνια στα ορεινά.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network