MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά το λιποθυμικό επεισόδιο και… σήμερα στο δικαστήριο ο Βέργας

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου η υπόθεση ΣΑΠΑ και κατά τη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να συνεχιστεί η αντεξέταση του Σάββα Βέργα από τον συνήγορο του 5ου κατηγορούμενου Γιώργου Σιαηλή, δικηγόρο Κώστα Σιαηλή.

Advertisement

Χθες κατά τη διάρκεια αντεξέτασης του από τον συνήγορο υπεράσπισης του Γ. Σιαηλή, ο Σάββας Βέργας υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία, καλώντας ασθενοφόρο.

Όπως διαφάνηκε εκ των υστέρων μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο μάρτυρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και πήρε εξιτήριο ενώ μεταφέρθηκε στο χώρο προστασίας μαρτύρων.

Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη απόκτηση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network