MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά το δημοψήφισμα… στο «μικροσκόπιο» της ΟΕΛΜΕΚ η νέα πρόταση της Κυβέρνησης

Advertisement

Sponsored by exness

Οι σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που σχετίζονται άμεσα με την κρίση στον χώρο της εκπαίδευσης, θα βρίσκονται στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίας της Γραμματείας της ΟΕΛΜΕΚ.

Advertisement

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους αναφέρει ότι αύριο θα συγκληθεί η Γραμματεία της οργάνωσης προκειμένου να επικυρώσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

«Ταυτόχρονα, στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίας της Γραμματείας θα βρίσκονται και οι σημερινές αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου,  που σχετίζονται άμεσα με την κρίση στον χώρο της εκπαίδευσης», προσθέτει.

Σημειώνει ότι η ΟΕΛΜΕΚ  θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τις άλλες δύο εκπαιδευτικές οργανώσεις, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ, «έτσι ώστε στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας, να προσδιοριστούν και τα αμέσως επόμενα βήματα».

«Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα στον χώρο της εκπαίδευσης  έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ότι ο διάλογος είναι η μόνη επιβεβλημένη οδός για εξεύρεση λύσεων», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΗΜΕΡΑ/ ΑΕΛ

ShootandGoal