MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά το… διάλειμμα ξανά στην ανηφόρα ο υδράργυρος. Οι προβλέψεις μέχρι το Σάββατο

Advertisement

Sponsored by exness

Αίθριος απόψε ο καιρός – Στους 11 η θερμοκρασία – Η ασταθής αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από απόψε και σχετικά ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή – Ξανά στην ανηφόρα ο υδράργυρος. Σταδιακή άνοδος από την Πέμπτη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Η ασταθής αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από απόψε και σχετικά ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά αρχικά στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal