MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά το χαμόγελο η τραγική διαπίστωση… Σχεδόν δύο χρόνια μετά τον σάλο ακόμα «ξεχασμένο» στο Μακάρειο 4χρονο μωρό

Advertisement

Sponsored by exness

Δύο χρόνια μετά παραμένει «ξεχασμένο» στο Μακάρειο 4χρονο μωρό – Τα όσα καταγγέλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μητέρα παιδιού που μετέβη στο Μακάρειο

Advertisement

Την υπόθεση που ήρθε στο φως και συγκλόνισε το παγκύπριο τον Αύγουστο του 2016, αναφορικά με ένα ξεχασμένο μωρό το οποίο γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια αναπνευστικού συνδρόμου και αφέθηκε να μεγαλώνει μόνο του στο Μακάρειο Νοσοκομείο επαναφέρει στο φως πολίτης διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως καταγγέλλει γυναίκα μέσω facebook το παιδάκι, δυόμιση ετών τότε -τεσσάρων σήμερα- παραμένει δυστυχώς μόνο του στο Μακάρειο Νοσοκομείο μακριά από την όποια οικογενειακή φροντίδα θα έπρεπε να απολαμβάνει.

Η Τατιάνα Ηρακλέους, μητέρα παιδιού που χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο στις 2 Απριλίου  για μικροεπέμβαση, ανέφερε ότι γνώρισε εκεί ένα παιδάκι. Αφού πρώτα του χαμογέλασε και έπαιξε για λίγο μαζί του, τις επόμενες μέρες αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για το ίδιο παιδάκι για το οποίο έγινε μεγάλος ντόρος τον Αύγουστο του 2016.

Δυστυχώς δύο χρόνια σχεδόν μετά, και παρά τις όποιες προσπάθειες το 4 ετών παιδάκι παραμένει «ξεχασμένο» μακριά από κάθε είδος οικογενειακής θαλπωρής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network