MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά το αίτημα για εξέταση από ψυχίατρο ξανά στο δικαστήριο για το τριπλό φονικό ο Θωμά

Advertisement

Sponsored by exness

Συνέχεια στη δίκη για το τριπλό φονικό της Λεμεσού μετά το αίτημα του κατηγορούμενου Χρίστου Θωμά να εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχίατρο – Δεν σχετίζεται με την ικανότητα να παρακολουθήσει ή όχι τη δίκη του – Σχετική έκθεση θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου

Advertisement

Κατά την προηγούμενη δικάσιμο επρόκειτο να γίνουν οι τελικές αγορεύσεις ωστόσο το αίτημα του 31χρονου κατηγορούμενου στο τριπλό φονικό της Λεμεσού Χρίστου Θωμά να εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχίατρο, η υπόθεση έλαβε αναβολή μέχρι και σήμερα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Θωμά είχε ζητήσει κατά τη δικάσιμο της 22ας Φεβρουαρίου όπως ο πελάτης του εξεταστεί από ψυχίατρο κατόπιν δικής του επιθυμίας και να ετοιμαστεί σχετική έκθεση, που θα κατατεθεί στο δικαστήριο.

Μετά και τη σύμφωνη γνώμη της Κατηγορούσας Αρχής και έχοντας ξεκαθαριστεί πως η συγκεκριμένη εξέταση δεν σχετίζεται με την ικανότητά του να παρακολουθήσει ή όχι τη δίκη του, το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα, λέγοντας πως θα ήταν καλό να υπάρχει μια εικόνα της ψυχοσύνθεσης του 31χρονου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φονικού με θύματα τους αδελφούς Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή και του Αιμίλου Μιλτιάδους συνεχίζεται σήμερα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network