MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά τις καταρρακτώδεις βροχές… έρχεται και χαλάζι!

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή – Μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που σωστά προέβλεψε η Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα… χαλάζι! Αναλυτικά οι προβλέψεις

Advertisement

Το απόγευμα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νότια και δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Τοπικά πιθανό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στα παράλια, στους 21 στο εσωτερικό και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες πιθανό να δώσουν τοπικές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά στα νότια παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα ανατολικά, νότια και βόρεια παράλια, στους 30 στα δυτικά παράλια και στους 23 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network