MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά τις 3 σε μια μέρα… ομολόγησε ότι προκάλεσε άλλες 2 φωτιές ο 39χρονος στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Παραδέχτηκε άλλες δύο φωτιές ο 39χρονος στη Λεμεσό – Τον τσάκωσαν την Τρίτη 5 Ιουνίου και ομολόγησε ότι την ίδια μέρα, σε διάστημα λιγότερο των δύο ωρών είχε ανάψει τρεις φωτιές στις περιοχές Άλασσας και Βατί – Καταχωρείται υπόθεση στο δικαστήριο

Την πρόκληση άλλων δύο πυρκαγιών, κατά την περσινή καλοκαιρινή περίοδο, παραδέχτηκε ανακρινόμενος ξανά ο 39χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη προ ημερών στη Λεμεσό, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, την Τρίτη 5 Ιουνίου σε τρεις περιπτώσεις, άναψε φωτιές, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σε διάστημα λιγότερο των δύο ωρών, σημεία στην περιοχή Άλασσας και Βατί.

Από την πρώτη στιγμή, ανακρινόμενος ομολόγησε την πρόκληση των τριών πυρκαγιών, αναφέροντας μάλιστα ότι είχε αντιληφθεί ξερά χόρτα και ήθελε να τα κάψει.

Χθες, είπε στους ανακριτές ότι ο ίδιος ευθύνεται και για άλλες δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν πέρσι στην περιοχή Βατί, ωστόσο καταχώρηση για πυρκαγιά υπάρχει μόνο για τη μία.

Ως εκ τούτου, εναντίον του 39χρονου θα καταχωρηθεί υπόθεση για την πρόκληση τεσσάρων πυρκαγιών και για τον χειρισμό της 5ης, καλείται να αποφασίσει ο Γενικός Εισαγγελέας.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού οδήγησαν χθες τον 39χρονο στην περιοχή και τους υπέδειξε τα σημεία από τα οποία έθεσε τις φωτιές.

Ο 39χρονος που εξετάστηκε από κυβερνητικό ιατρό ο οποίος έκρινε ότι είναι σε θέση να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία, παραμένει υπό κράτηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal