MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά την 19χρονη. Πέρασαν χειροπέδες σε 18χρονο για την ληστεία σε περίπτερο

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 18χρονο κάτοικο Λάρνακας – Η ληστεία διαπράχθηκε στις 27 Μαρτίου 2019, σε περίπτερο στην επαρχία Λάρνακας – Διερευνά η Αστυνομία 

Advertisement

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 27 Μαρτίου 2019, σε περίπτερο στην επαρχία Λάρνακας.

Πρόκειται για 18χρονο, κάτοικο Λάρνακας, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί χθες 19χρονη, επίσης κάτοικος Λάρνακας. Το πρωί σήμερα η 19χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 27ης Μαρτίου 2019, σε περίπτερο στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.15π.μ. δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισήλθαν στο περίπτερο.

Προτάσσοντας μαχαίρι, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου και έκλεψαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή. Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network