MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά τα ψέματα για ομαδικό βιασμό… με καλυμμένο το πρόσωπο στο Δικαστήριο η 19χρονη (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά την παραδοχή για ψευδή καταγγελία… ενώπιον Δικαστηρίου η 19χρονη Βρετανίδα – Ελεύθεροι πίσω στα σπίτια τους οι Ισραηλινοί – Μεγάλο ενδιαφέρον και σήμερα των Ισραηλινών ΜΜΕ

Advertisement

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη βρίσκεται η 19χρονη από τη Βρετανία, μέχρι πρότινος φερόμενο θύμα ομαδικού βιασμού από 12 Ισραηλινούς, όπως η ίδια είχε καταγγείλει στις αρχές. Τα δεδομένα άλλαξαν από το βράδυ του Σαββάτου, αφού η 19χρονη βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα, μετά την παραδοχή της, ότι προέβη σε ψευδή καταγγελία εναντίον των 12 Ισραηλινών.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε λίγο πριν από τις 10 και 30 στο Δικαστήριο Αμμοχώστου, όπου και σήμερα βρίσκονται αρκετοί δημοσιογράφοι και λειτουργοί Ισραηλινών Μέσων Ενημέρωσης. Η 19χρονη έφτασε στο Δικαστήριο έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο της.

Η κατάθεση της 19χρονης

Όπως κατέθεσε στους ανακριτές της υπόθεσης, όλα έγιναν με τη θέληση της, παρόλα αυτά, δεν της άρεσε το γεγονός ότι την βιντεοσκοπούσαν και αποφάσισε να καταχωρήσει την καταγγελία για εκδίκηση.

Η 19χρονη, συνελήφθη από την Αστυνομία για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης. Το πρωί της Δευτέρας παρουσιάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για καταχώρηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Κύπρου, για το συγκεκριμένο αδίκημα προνοείται ποινή φυλάκισης ενός έτους, ή χρηματικό πρόστιμο.

«Όποιος, γνωρίζει ότι δίνει σε οποιοδήποτε αστυνομικό ψευδή κατάθεση σε συνάφεια με κατά φαντασία ποινικό αδίκημα, είναι ένοχος δημόσιας βλάβης, και υπόκειται σε χρηματική ποινή η οποία δεν υπερβαίνει τις χίλιες λίρες ή σε φυλάκιση ενός χρόνου» αναφέρεται συγκεκριμένα.

Αγωγή εναντίον της 19χρονης

Μετά και την εξέλιξη αυτή, οι Ισραηλινοί που φόρεσαν χειροπέδες ως ύποπτοι για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού, έχουν εκφράσει πρόθεση να κινηθούν νομικά εναντίον της 19χρονης.

Ερωτηθείς για τα επόμενα βήματα και για το πώς θα κινηθούν οι Ισραηλινοί, ο Νίρ Γιάσλοβιτς – δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπούσε τρεις από τους επτά υπόπτους- δήλωσε πως θα φροντίσει οι πελάτες του να κινηθούν νομικά εναντίων της Βρετανίδας.

«Νομίζω πως το κορίτσι πρέπει να σκεφτεί σε τι υπέβαλε τα εφτά αυτά αγόρια, είπε συγκεκριμένα. Οι μέρες τους στην φυλακή ήταν τρελές για αυτούς αλλά και για μένα. Καταλαβαίνεται πως είναι ανήλικοι, μικρά παιδιά, εξήγησε και ήταν για αυτούς μια άσχημη εμπειρία. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι που είναι τώρα στο σπίτι τους» είπε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network