MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά τα 40αρια… συννεφιασμένος και με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας ο καιρός

Advertisement

Sponsored by exness

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το πρωί θα παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση και πιθανόν αραιή ομίχλη, που σύντομα θα διαλυθούν. Το απόγευμα θα υπάρχουν τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στο ανατολικό μισό του νησιού μεταβλητοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα καταστούν ισχυροί, 5 μποφόρ, στα προσήνεμα παράλια. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κατά διαστήματα. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα, τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά θα παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα, τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά θα παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα, τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά θα παρατηρείται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network