MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες… Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην Λάρνακα – Κατέκαψε μεγάλη δασική έκταση – Οι άνεμοι και η δύσβατη περιοχή δυσχέραιναν το έργο πυρόσβεσης – Επιστρατεύτηκαν και πτητικά μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς – Διερευνώνται τα αίτια…

Advertisement

Μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες η πυροσβεστική υπηρεσία και το Τμήμα Δασών κατάφεραν περίπου δυο ώρες αργότερα να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι μεταξύ των χωριών Άγιοι Βαβατσινιάς – Οδού της Επαρχίας Λάρνακας.

Για την κατάσβεση της φωτιάς κλίθηκαν 14 πυροσβεστικά οχήματα και μέλη του τμήματος δασών ενώ επιστρατεύτηκαν και πτητικά μέσα καθώς λόγω των σφοδρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή η πυρκαγιά κινείτο ανεξέλικτα.

Η φωτιά που έλαβε ανησυχητικές διαστάσεις κατέκαψε μεγάλη έκταση δασικής έκταση, περίπου 1 τετραγωνικό χιλιόμετρο, ενώ δεν απειλήθηκαν οποιαδήποτε υποστατικά.

Τα μέλη πυρόσβεσης επιχειρούν για την τελική κατάσβεση της φωτιάς, ωστόσο στην περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Μετά την τελική κατάσβεση η πυροσβεστική υπηρεσία θα αρχίσει τις έρευνες ούτως ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Το απόλυτο..

Protathlima