MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά από μαρτυρία… καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο για το 1 κιλό κάνναβης στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Πληροφορία που έφτασε στα γραφεία της ΥΚΑΝ οδήγησε στην παρακολούθησή τους – Δύο οχήματα υπό την επίβλεψη της ΥΚΑΝ – Τους συνέλαβαν αμέσως μετά την παράδοση – Χειροπέδες σε 26χρονο, 20χρονο και 33χρονο – Καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο – Υπό 8ημερη κράτηση οι συλληφθέντες

Ενώπιον Δικαστηρίου παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί οι τρεις συλληφθέντες που χθες το μεσημέρι «πιάστηκαν» από την ΥΚΑΝ Λεμεσού στην ώρα της ανταλλαγής ενός κιλού κάνναβης στη λεωφόρο Τροόδους.

Advertisement

Μετά από αίτημα της Αστυνομίας, οι ύποπτοι ηλικίας 26,20 και 33 ετών τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε σχετικά με την υπόθεση, η Αστυνομία καταζητεί ακόμη ένα πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν γύρω στις 1.20 χθες το μεσημέρι για έλεγχο στη λεωφόρο Τροόδους στη Λεμεσό, δύο αυτοκίνητα, στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικής πληροφορίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το πρώτο αυτοκίνητο οδηγούσε 26χρονος από την επαρχία Λεμεσού, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο οδηγούσε 33χρονος έχοντας ως συνοδηγό 20χρονο και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Πάφου.

Ακολούθησε έρευνα στα δύο οχήματα όπου, στο αυτοκίνητο του 26χρονου εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης βάρους ενός κιλού, την οποία φέρεται να θεάθηκε να παραδίδει ο 33χρονος.

Στην κατοχή του 26χρονου εντοπίστηκε επίσης χρηματικό ποσό, ενώ στο αυτοκίνητο του 33χρονου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης. Όλα τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network