MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μετά από 6 χρόνια… Υπό κράτηση 26χρονη για ληστεία στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

2ήμερη κράτηση σε 26χρονη για υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στην Πάφο το 2010 – Υπό την απειλή μαχαιριού και με τη βοήθεια 2ης γυναίκας απέσπασε από υπάλληλο υποκαταστήματος περίπου €500 κι όχι μόνο

Advertisement

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 26χρονης η οποία συνελήφθη χθες σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 2010.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 26χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη γύρω στις 6.15μ.μ. χθες κατά την άφιξη της στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, προερχόμενη από χώρα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από υπάλληλο υποστατικού παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Πάφο ότι, γύρω στις 1.25 τα ξημερώματα της 25ης Φεβρουαρίου του 2010 , δύο γυναίκες που έφεραν κουκούλες και γάντια, εισήλθαν εντός του υποστατικού και υπό την απειλή μαχαιριού, απέσπασαν το χρηματικό ποσό των περίπου €500, καθώς και το κινητό τηλέφωνο της υπαλλήλου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ανακρινόμενη η 26χρονη φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος. Εναντίον της διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal