MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Mesoyios College (MC), παροχή 25 υποτροφιών στο πρόγραμμα σπουδών Διοίκησης Ξενοδοχείων

Advertisement

Sponsored by exness

Το Mesoyios College σε συνεργασία με το Δίκτυο Τροόδους και στα πλαίσια του  προγράμματος «Πρακτική και Εργασία» ανακοινώνει για το νέο ακαδημαϊκό έτος την παροχή 25 υποτροφιών στο πρόγραμμα σπουδών, Διοίκησης Ξενοδοχείων.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 3 ετών, είναι αναγνωρισμένο από Ευρωπαϊκά Ιδρύματα εγνωσμένου κύρους και περιλαμβάνει πρακτική εμπειρία των σπουδαστών σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις πρέπει να κατέχουν απολυτήριο Λυκείου,  πιστοποιητικό επάρκειας αγγλικής γλώσσας (GCE ή TOEFL) και να είναι σε θέση να επιδείξουν πάθος και αφοσίωση στον κλάδο της φιλοξενίας.

Advertisement

Το Mesoyios College (MC) με έδρα τη Λεμεσό αποτελεί ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά κολέγια στην Κύπρο με έμπειρο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό διοικητικό προσωπικό και άριστες εγκαταστάσεις. Επιθυμώντας να συμβάλει στην ενίσχυση ενός από τους σημαντικότερους τομείς της Κυπριακής οικονομίας, αυτό του τουρισμού και της φιλοξενίας,  παρέχει εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών τα οποία στοχεύουν στην άμεση τροφοδότηση της ξενοδοχειακής, επισιτιστικής και ευρύτερα τουριστικής βιομηχανίας με κατάλληλο και ειδικευμένο προσωπικό.

Για το μήνα Σεπτέμβριο το Mesoyios College καλεί τους υποψήφιους φοιτητές σε προσωπικές συναντήσεις με στόχο τη πληρέστερη ενημέρωση τους σχετικά με τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται, τη δυνατότητα συνδυασμού σπουδών με τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελβετίας, το #Glion Institute of Higher Education και το #LesRoches, τη δυνατότητα εξασφάλισης κρατικής φοιτητικής χορηγίας αλλά και την άμεση τοποθέτηση των σπουδαστών μας για πληρωμένη εργασία και πρακτική εξάσκηση κατά τη διάρκεια των σπουδών .

Για διευθέτηση συνάντησης, μπορείτε να επικοινωνείτε στο  25 246401

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network