MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μέσα σε μία ώρα… τρία περιστατικά υγείας σε επιβάτες στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Τρία περιστατικά υγείας σε επιβάτες αεροσκαφών συνέβησαν σχεδόν ταυτόχρονα στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Ασθενοφόρα βρίσκονταν σε αναμονή για να παραλάβουν επιβάτες ασθενείς  – Αεροσκάφος της Emirates πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση – Άλλοι δύο επιβάτες σε ξεχωριστές πτήσεις ασθένησαν

Advertisement

Μέσα σε μία ώρα οι υπηρεσίες του αεροδρομίου Λάρνακας κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε τρία περιστατικά υγείας επιβατών από ξεχωριστές πτήσεις.

Γύρω στις 9μ.μ. επιβάτης της Εmirates που ταξίδευε από τη Βαρκελώνη προς Ντουμπάι, ένιωσε αδιαθεσία, αφόρητους πόνους στο στήθος και είχε συμπτώματα εμφράγματος του μυοκαρδίου. Ο πιλότος του αεροπλάνου ζήτησε άδεια από τον Πύργο Ελέγχου να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον διακόμισε στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Το Αεροδρόμιο Λάρνακας επιλέγηκε ως το μόνο κατάλληλο στην ανατολική Μεσόγειο να διαχειριστεί έκτακτα περιστατικά που έχουν να κάνουν με την υγεία και τη διάσωση ανθρώπινης ζωής

Στο χώρο προσγείωσης των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο ανέμεναν την ίδια ώρα τρία ασθενοφόρα, διότι είχαν προκύψει άλλα δύο περιστατικά υγείας σε άλλα δύο αεροσκάφη.

Στις 8:36 γυναίκα επιβάτης σε εταιρεία Κυπριακών συμφερόντων από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρνακα δήλωσε ότι ένιωσε αδιαθεσία κι άρχισε να κάνει εμετούς και λιποθύμησε. Ο επιβάτης να αποβιβάστηκε και θα τύχει νοσηλείας στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το τρίτο περιστατικό συνέβη 8:30μμ σε πτήση εταιρείας Ρωσικών συμφερόντων, λίγο πριν την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Γυναίκα επιβάτης δήλωσε ότι ένιωθε ζάλη και δεν μπορούσε να ταξιδέψει. Ως εκ τούτου ο πιλότος επέστρεψε στο αεροδρόμιο και ο επιβάτης διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Τα τρία ιατρικά περιστατικά που σημειώθηκαν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Hermes Αδάμος Ασπρή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network