MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μέσα πέντε μέρες ο 25χρονος για το βιασμό 21χρονης στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Μέσα πέντε μέρες ο 25χρονος για την απαγωγή και το βιασμό Βρετανίδας στην Πάφο – Αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο η Αστυνομία – Διερευνώνται οι ισχυρισμοί του 25χρονου

Advertisement

Υπό 5ήμερη κράτηση 25χρονος για υπόθεση απαγωγής και βιασμού στην Επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης η 21χρονη Βρετανίδα, ενώ διασκέδαζε σε μπυραρία στην Κάτω Πάφο, σε κάποια στιγμή ένα πρόσωπο την πλησίασε και την οδήγησε στις τουαλέτες προσπαθώντας να έρθει σε συνουσία μαζί της.

Η παραπονούμενη κατάλαβε τις προθέσεις του και μη μπορώντας να τον αποφύγει, σύμφωνα με την καταγγελία της, ενέδωσε σε κάποιες σεξουαλικές πράξεις.

Ακολούθως στις 2 τα ξημερώματα η νεαρή μαζί με την παρέα της μετέβη σε άλλο κέντρο αναψυχής και συγκεκριμένα σε δισκοθήκη στην Κάτω Πάφο όπου λόγω της μέθης ,όπως ανέφερε στην Αστυνομία, πήγε στις τουαλέτες και αποκοιμήθηκε.

Όταν η δισκοθήκη έκλεισε άγνωστος άνδρας την πλησίασε και την οδήγησε σε διαμέρισμα όπου ήρθε σε συνουσία μαζί της. Ακολούθως η 21χρονη Βρετανίδα μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Πάφου και κατήγγειλε την υπόθεση.

Ο 25χρονος Γεωργιανός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον του. Ανακρινόμενος έδωσε στην Αστυνομία διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναζητά και δεύτερο πρόσωπο.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network