MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Μεν φοάσαι θεία, εν θα σου κάμουμε κακό». Η 77χρονη περιγράφει στη Cyprus Times τα 15 λεπτά τρόμου που έζησε (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Πέτυχαν είσοδο σπάζοντας την πίσω πόρτα του σπιτιού – Έδρασαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα οι δράστες – Ίσως γνώριζαν ότι η 77χρονη διαμένει μόνη στο σπίτι – Χωρίς κουκούλες, φορώντας μαύρα ρούχα, παρουσιάστηκαν μπροστά της – Την άρπαξαν από το χέρι και της έκλεισαν το στόμα – Η 77χρονη περιγράφει στη Cyprus Times τα 15 λεπτά τρόμου που έζησε

Τρομακτικές στιγμές έζησε η 77χρονη από τη Δεκέλεια, η οποία χθες βράδυ έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι και ήρθε αντιμέτωπη με τους δύο ληστές που δεν δίστασαν να την κυνηγήσουν μέχρι να καταφέρουν να την ακινητοποιήσουν και να αποσπάσουν τα κοσμήματα που φορούσε.

Advertisement

Η 77χρονη μίλησε στη Cyprus Times και περιέγραψε τα 15 εφιαλτικά λεπτά που βίωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, καθώς όπως ανέφερε, τα τελευταία χρόνια ζει μόνη στο σπίτι της μετά το χαμό του συζύγου της.

«Κοιμόμουνα στο υπνοδωμάτιό μου μέχρι που άκουσα ένα δυνατό κρότο και σηκώθηκα για να δω τι συνέβη. Όταν έφτασα στο σαλόνι είδα την τζαμαρία που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού μου σπασμένη. Αμέσως εμφανίστηκαν μπροστά μου δύο άγνωστοι άνδρες, γύρω στα 25 -30, οι οποίοι δεν έφεραν ούτε κουκούλα, ούτε γάντια», ανέφερε η 77χρονη.

Αμέσως μετά, όπως ανέφερε, οι δύο άντρες αφού την αντίκρισαν έτρεξαν προς το μέρος της, με την 77χρονη να τρέχει προς τον διάδρομο του σπιτιού με σκοπό να κλειδώσει την μεσό-πόρτα και να προστατεύσει τον εαυτό της καθώς ένιωσε τρόμο.

«Τους βλέπω να τρέχουν να με προλάβουν, με αποτέλεσμα να σπάσουν με κάποιο αντικείμενο που είχαν μαζί τους και την μεσό-πόρτα του διαδρόμου, η οποία αποτελείται από γυαλί», πρόσθεσε η 77χρονη.

Την ακινητοποίησαν για να της αρπάξουν τα χρυσαφικά

Τα εφιαλτικά λεπτά δεν είχαν τελειωμό για την 77χρονη η οποία χωρίς να μπορεί να αμυνθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, «έπεσε» στα χέρια των δραστών.

«Αφού κατάφεραν να σπάσουν και αυτή την πόρτα, στη συνέχεια ο ένας από τους δύο με άρπαξε από το χέρι και το στόμα, για να μην φωνάξω», ανέφερε η 77χρονη.

Όπως ανέφερε, ζήτησε από τον δράστη να μην της κάνει κακό, όταν ο δεύτερος της είχε αρπάξει, τραβώντας και κόβοντας τα δύο χρυσαφικά που φορούσε στο λαιμό και στο χέρι.

«’’Μεν φοάσαι θεία, εν θα σου κάμουμε κακό’, μου είπε αυτός που με κρατούσε», είπε χαρακτηριστικά η 77χρονη, μιλώντας στη Cyprus Times. Όπως συμπλήρωσε, το μόνο που είχε απομείνει ήταν ένα δαχτυλίδι που φορούσε το οποίο ο δράστης προσπαθούσε επίσης να της αποσπάσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς, όπως μας ανέφερε, δεν κατάφερε να το βγάλει από το δάχτυλό της.

«’’Θα μου κόψεις το δάχτυλο μου γιέ μου’’, του είπα και σταμάτησε να προσπαθεί», είπε η 77χρονη.

Στη συνέχεια, οι δύο δράστες αφού με γρήγορες κινήσεις εισήλθαν και στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, χωρίς να εντοπίσουν οτιδήποτε που να μπορούν να αποσπάσουν, τράπηκαν σε φυγή, εξερχόμενοι από την σπασμένη τζαμαρία που είχαν πετύχει την είσοδο στο σπίτι.

«Νεαροί που μιλούσαν κυπριακά, δεν ήταν ξένοι»

Όσον αφορά την περιγραφή των δύο δραστών, σύμφωνα με την 77χρονη δεν πρόκειται για αλλοδαπά πρόσωπα καθώς μιλούσαν κυπριακά, ενώ όπως πρόσθεσε ήταν αρκετά γυμνασμένοι και νεαροί σε ηλικία, γύρω στα 25-30 ετών.

«Εγώ λέω δόξα το Θεό που δεν μου έκαναν κακό. Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει ή να με χτυπήσουν. Ευτυχώς τίποτα από τα δύο δεν έγινε και γι’αυτό λέω δόξα το Θεό», ανέφερε φανερά φοβισμένη η 77χρονη στη Cyprus Times.

Προηγήθηκαν και άλλες ληστείες στην περιοχή

Σύμφωνα με την 77χρονη, όπως ενημερώθηκε από πολίτες της περιοχής που έσπευσαν στο σπίτι της για να δουν αν είναι καλά, μαθαίνοντας για το περιστατικό, καθώς και από την Αστυνομία στην οποία έδωσε από την πρώτη στιγμή κατάθεση, στην περιοχή που διαμένει προηγήθηκαν και άλλες ληστείες σπιτιών το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

«Ελπίζω να είμαι και η τελευταία, ωστόσο με ποιαν ασφάλεια να κοιμάμαι μόνη μου σε ένα σπίτι πλέον;», διερωτήθηκε η 77χρονη.

Δεν έπεσε στην αντίληψή της οτιδήποτε το ύποπτο

Ερωτηθείσα εάν έπεσε στην αντίληψή της κάποια παράξενη κίνηση κατά τις προηγούμενες ημέρες ή εάν την προσέγγισε κάποιο άγνωστο πρόσωπο, η 77χρονη ανέφερε ότι δεν έχει προσέξει τίποτα το περίεργο.

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί εάν οι δράστες γνώριζαν εξαρχής ότι η εν λόγω γυναίκα μένει μόνη στο σπίτι και γι’ αυτό δεν δίστασαν να εισέλθουν σε αυτό, παρά το γεγονός ότι η 77χρονη βρισκόταν εντός.

Όσον αφορά την αξία των κλοπιμαίων, αυτή ανέρχεται, σύμφωνα με την Αστυνομία στα 2,400 ευρώ με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network